What a great day!

Bor jag här eller? Det är verkligen svårt att förstå att jag har flyttat hit. Jag älskar värmen, miljön, alla suuupertrevliga folk och rent av allt! Vaknar på morgonen och det är över 25 grader i skuggan, och på dagen är det 30 grader i skuggan. 
 
Hur har de senaste dagarna sett ut?
Jag vaknar, fortfarande väldigt tidigt ca 05.00, och är pigg som en nötkärna. Då brukar jag gå en promenad eller simma några längder i poolen för att efter det gå hem och äta frukost som avnjuts på balkongen i solen. Frukosten brukar bestå av havregrynsgröt toppad med massa frukt, och till det ett kokt ägg - mumma!!
 
 
Än så länge är vi på "semester", skolan dran inte igån förens på måndag. Så vad gör vi då? Bilderna talar lite för sig själva men har kört mycket poolhäng, några shoppingrundor och bara socialiserat med alla härlige människor. 
 
Gårdagen var verkligen perfekt! Började med ett träningspass i poolen, var då helt ensam men strax kom de andra. Vi spenderade många timmar vid poolen. På eftermiddagen gick jag förbi tennisbanan och blev av några killar inbjuden till att köra en match. Jag har aldrig i hela mitt liv provat tennis men självklart tackade jag ja. Det var intressant, killarna tyckte förstås det var jättekul att lära mig. Det slutade med att jag och Jessica (som jag umgås vädigt mkt med) blev inbjudna till ett party på kvällen.
 
Det var grymt kul igår, mycket skratt och många spel spelade!
 
 
Detta är alltså på vår gård. Jag bor i det vita huset man skymtar bakom häcket på vänstra sidan av bilden.
 
 
Dags att komma igång, nu frulla på balkongen!
 
Ha en toppendag när ni vaknar, klockan är 01.10 hos er och 10.10 hos mig :)
 
Kram Julia<3

juliabrinkman.blogg.se

Fitness och hälsa

RSS 2.0